Anna+framtid (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 228
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Anna+framtid
ISBN/EAN: 9788202204044
Omtale Anna+framtid
Verdensborgeren Anna fra Norge - for tiden bosatt i Pakistan - står overfor vanskelige valg. Snart må hun bestemme hva slags utdanning hun skal velge og hva hun skal bli når hun blir stor.Hun vet at han venter på henne. De er sent ute, men Anna klarer ikke å rive seg løs fra speilet. Hun bruker ikke mye sminke, det er fort gjort å gjøre i stand ansiktet. Litt forsiktig mascara, svakt rødbrun lip-gloss. Det er uttrykket i øynene hun må gjøre noe med. Det blanke ubeskyttede i de grå øynene som roper: Jeg er redd! Alle vennene til Chris kommer til å være der og jeg kjenner ingen og jeg er jo bare meg. Anna fra Norge. På besøk i Washington og det er så deilig å la Chris ta over alt men i kveld ser han kanskje det. Kanskje han ser at jeg bare er Anna fra Norge.

Hun sjekker speilet en siste gang før hun slipper pusten tungt ut og snur ryggen til seg selv. Verdensborgeren Anna fra Norge - for tiden bosatt i Pakistan - står overfor vanskelige valg. Snart må hun bestemme hva slags utdanning hun skal velge og hva hun skal bli når hun blir stor. Og hva med guttene? Skal hun velge trygge, gode Chris som bor på den andre siden av kloden? Eller mystiske, småfarlige Paul som får henne til å dirre hver gang han dukker opp? Hvordan skal man vite hva som er riktig, hvordan skal man kunne velge når det får betydning for hele resten av livet?

Les denne fascinerende fortsettelsen på fjorårets suksess Anna.verden.com

Les utdrag fra boken (Acrobat Reader)!

Til toppen

Om forfatter

Anne Ch. Østby (f. 1958) har gitt ut flere romaner for ungdom og voksne, blant annet Kjærlighetsgata og Forbannet velsignet. Hun har mange år bak seg som journalist i norsk presse. Siden 1990 har Østby bodd med familien i utlandet, hovedsakelig i Asia, og hun bor nå på Øst-Timor etter flere år på Fiji. På Øst-Timor jobber hun blant annet med leseopplæring og skrivekurs. Et gjennomgående tema i bøkene hennes er identitet i en internasjonal kultur.