Alt om fettforbrenning (Heftet)

Overskudd - utholdenhet - vektkontroll

Forfatter:

, Kjersti Langballe (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2002
Antall sider: 172
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Allt om fettförbränning
Oversatt av: Langballe, Kjersti
ISBN/EAN: 9788202213688
Omtale Alt om fettforbrenning
En grei, oversiktlig håndbok for alle som vil vite mer om fordøyelse og optimalt kosthold, spesielt i forbindelse med trening.

Den svenske ernæringsfysiologen Fredrik Paulún tar for seg et emne som veldig mange (og ikke bare kvinner) er opptatt av: Hvordan kan vi spise godt, yte mer og samtidig unngå å lagre mer fett enn kroppen har godt av? Fysisk akvititet blir stadig viktigere i vårt stillesittende dagligliv; trening er ikke bare sunt, det er i ferd med å bli status. Da er det ekstra viktig å spise de riktige tingene, til rett tid og i tilstrekkelige mengder, slik at kroppen forbrenner effektivt det fettet vi tar inn – og fett trenger vi alle, det gir utmerket energi! Boken forklarer vanskelige fagbegreper og kompliserte prosesser som foregår i kroppen, på en lett forståelig måte, med menyforslag og oversiktlige tabeller over fettinnhold, typer fett, energiprosent og glykemisk indeks for en rekke vanlige matvarer.

Overtsatt av Kjersti Langballe

Les også:

Bedre fettforbrenning - nye og nyttige tips

Til toppen

Om forfatter
Fredrik Paulún er magister i ernæringslære fra Stockholms universitet. Han er kjent for sine artikler, spørrespalter, nettsiden www.paulun.com og en rekke populærvitenskapelige bøker.