Alt eller ingenting av Simona Ahrnstedt (Ebok)
Ebok

Alt eller ingenting (Ebok)

Forfatter:

Benedicta Windt-Val (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.76 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Allt eller inget
Oversatt av: Windt-Val, Benedicta
ISBN/EAN: 9788202694197
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Alt eller ingenting

Alt eller ingenting av Simona Ahrnstedt er en underholdende roman om moderne kvinner, karriere, lidenskap og kroppspositivisme.

Lexia Vikander elsker jobben sin som tekstforfatter i et reklamebyrå i Stockholm. Likevel føles det som hun ikke passer helt inn. Alle kvinnene i bransjen er supertynne og treningsfikserte, alle unntatt henne. Ofte føler hun seg totalt mislykket, og med selvtilliten i fritt fall, spiser og drikker hun altfor mye.

Så blir det kaos i byrået. En ny eier har tatt over, og ryktet sier at mange kommer til å få sparken. Den nye sjefen, som er kommet til Stockholm for å "rydde opp" i firmaet, er kjent for sin hensynsløse stil. Når en kollega presenterer Lexia for ham, stivner hun til. Ikke bare er han en usedvanlig flott mann, men det er også ham hun fyllekysset på en bar kvelden i forveien. Lexia vil inderlig gjerne beholde jobben sin, men det er ikke lett å kjempe når man føler seg som et null ...

Til toppen

Andre utgaver

Alt eller ingenting
Bokmål Innbundet 2021
Alt eller ingenting
Bokmål Heftet 2022
Alt eller ingenting
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Om forfatter

Simona Ahrnstedt (f. 1967) er Sveriges mestselgende underholdningsforfatter. Hun har solgt over 800 000 bøker i Sverige, og bøkene hennes har blitt solgt til 23 land, deriblant Tyskland, England og USA. Simona bor i Stockholm sammen med sine to tenåringer.

"Jeg ELSKER svenske Simona Ahrnstedts bøker." Marian Keyes