Alle orkaners mor (Heftet)

Serie: Drum-serien 9

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 9
ISBN/EAN: 9788202365974
Omtale Alle orkaners mor
Fredric Drum drar på velfortjent ferie til Mexico. Ikke uventet blir han forstyrret av at hans onkel, kriminaletterforskeren Skarphedin Olsen, ringer og melder at en av Drums arkeologivenner er forsvunnet i Mexico. Skarphedin kobler fikst Drum til de lokale politistyrkene, og mens Drum leter etter vennen trekkes han inn i jakten på en lokal massemorder, politisk valgkamp samt i utforskning av Maya-kulturens gamle skrifter.

Til toppen

Andre utgaver

Alle orkaners mor
Bokmål Heftet 2005
Alle orkaners mor
Bokmål Nedlastbar lydbok 2008
Alle orkaners mor
Bokmål Lydbok MP3-CD 2012
Alle orkaners mor
Bokmål Ebok 2011

Flere bøker av Gert Nygårdshaug:

Om forfatter

Gert Nygårdshaug er født i 1946 på Tynset og bor i Lier. Han debuterte som 20-åring med diktsamlingen Impulser, og har siden debuten utgitt om lag 30 bøker i ulike sjangere; lyrikk, romaner, barnebøker, noveller, kriminalbøker og eventyr.

Forfatteren har blant annet gitt ut Dverghesten, Nullpluss og Søthjerte – en romantriologi i et erkjennelsesteoretisk tekstlandskap. I Bastionen, Mengele Zoo, Himmelblomsttreet, Prost Gotvins Geometri og Afrodites Basseng har han tatt opp aktuelle samfunnsspørsmål. I 2007 ble Mengele Zoo kåret til «tidenes beste norske bok».

Nygårdshaug er også kjent for sine bøker om hobbydetektiven og gourmetkokken Frederic Drum og hans onkel, KRIPOS-etterforskeren Skarphedin Olsen.

Gert Nygårdshaug har et fascinerende, i særklasse originalt og utfordrende forfatterskap å vise til. Han er en forfatter som virkelig viser vilje og evne til å gå sine egne veier for å løse opp stivnede virkelighetsoppfatninger. Hans spesialblanding av vide kunnskaper og tilsvarende fantasi, vitenskap og mystikk, logikk og poesi preger prosabøkene hans.

Den matglade og matkyndige Nygårdshaug kom i 2012 med sin første kokebok, Vår ære og vår mat. En meget lesverdig og original matbok, skrevet i samarbeid med forfatterkollega Torgrim Eggen, og hvor språkkyndige Helen Uri har en gjesterolle som ordstyrer i en samtale mellom de to forfatterne om mat og litteratur.

Bøker i serien