Alle inkludert (Heftet)

Spesialpedagogikk for lærerutdanning

Forfatter:

og

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 149
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788250818170
Nivå: 4. trinn, Grunnskole, 4. trinn, Norsk som andrespråk, 3. trinn, Grunnskole, 3. trinn, Norsk som andrespråk, Akademisk, 2. trinn, Grunnskole, 2. trinn, Norsk som andrespråk, 1. trinn, Grunnskole, 1. trinn, Norsk som andrespråk, 10. trinn, Grunnskole, 10. trinn, Norsk som andrespråk, Barnetrinnet 1-4, Grunnskole, Barnetrinnet 1-4, Norsk som andrespråk, 9. trinn, Grunnskole, 9. trinn, Norsk som andrespråk, Høgskole/universitet, Akademisk, 8. trinn, Grunnskole, 8. trinn, Norsk som andrespråk, Ungdomstrinnet, Grunnskole, Ungdomstrinnet, Norsk som andrespråk
Omtale: Alle inkludert

Alle inkludert gir deg grunnleggende kunnskaper om ulike funksjonshemninger. Kapitlene er praktisk innrettet og gir deg konkrete kunnskaper om det spesialpedagogiske arbeidet i barnehage og skole. Boka har med en rekke oppgaver som vil være til hjelp i studiesituasjonen og gi deg et godt grunnlag for å utvikle din spesialpedagogiske kompetanse.

Boka er skrevet for deg som tar allmennlærerutdanning, faglærerutdanning eller førskolelærerutdanning.

Til toppen

Om forfatter
Peik Gjøsund, cand. ped. og 1.lektor i pedagogikk. Han har lang erfaring fra lærerutdanning, i første rekke førskolelærerutdanning, men har også undervist i allmennlærerutdanningen og i spesialpedagogikk. Han har de siste 10–12 årene også jobbet som forfatter og skrevet bøker i pedagogikk og psykologi, både for elever i videregående skole og for studenter i lærerutdanningen. Roar Huseby er 1.lektor i pedagogikk ved Høgskolen i Telemark. Han har lang erfaring fra lærerutdanning, i første rekke allmennlærerutdanning og praktisk-pedagogisk utdanning, men har også undervist i førskolelærerutdanning og i spesialpedagogikk. Han har de siste 20 årene også jobbet som forfatter og skrevet flere lærebøker bøker i pedagogikk og psykologi, både for videregående skole og for høyere utdanning.