Alle gode ting av TRE (Innbundet)

Lag sleiver, boller og brett

Forfatter:

Espen Borling Josefsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Urban Woodsman
Oversatt av: Josefsen, Espen Borling
ISBN/EAN: 9788202536923
Kategori: Quiz og hobbybøker
Omtale Alle gode ting av TRE

Lukten av ferskt tre er uimotståelig, og lysten til å skjære i trestykket er også vanskelig å motstå.

Å arbeide med tre er noe som alle kan gjøre, du må bare bestemme deg for at nå er det på tide å begynne. Med noen enkle verktøy tilgjengelig vil forfatteren lære deg hvordan du kan lage skjeer, sleiver, stekespader, smørkniver, boller og brett. Bruksgjenstander som er moderne i formen og gode å holde i.

Boken gir deg en innføring i de forskjellige teknikkene du trenger for å gjøre hvert unike stykke tre til akkurat det du ønsker å lage. Skjæreteknikker for å forme akkurat den ene gjenstanden og etterbehandling for å få fram de fine detaljene i treets struktur blir grundig vist med trinn-for-trinn-fotografier. For å lykkes er det viktig at knivene er skarpe. Forfatteren viser deg hvordan du kan slipe kniver og gir deg tips for oppbevaring av dem.

Enten du er nybegynner eller har skåret i tre før, vil denne boken inspirere deg til å lage noe du vil være stolt av og bruke så ofte som mulig.

Til toppen

Om forfatter
Max Bainbridge har studert ved Chelsea College of Art and Design og etablerte Forest-and-Found etter utdannelsen. Han kombinerer tradisjonelle treskjærerteknikker med moderne design og slik skaper han vakre og stilrene produkter til moderne hjem.