Alle disse vakre løgnene (Heftet)

Serie: Kaliber 

Forfatter:

Kari Engen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 336
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: All The Beautiful Lies
Oversatt av: Engen, Kari
Serie: Kaliber
ISBN/EAN: 9788202643669
Kategori: Underholdningsromaner og Romaner
Omtale Alle disse vakre løgnene

En fortelling om besettelse, hevn og kaldblodig mord.

Harry Ackerson har alltid sett på stemoren sin som blendende vakker og «overjordisk». Hun har vært snill og oppmerksom mot Harry, om enn noe fraværende de siste årene. Få dager før Harry går ut av college ringer Alice med sjokkerende nyheter. Faren hans er død og politiet tror det er selvmord. Forferdet drar Harry tilbake til sin fars hjem i Maine. Der hjelper han og Alice hverandre med å komme tilbake til hverdagslivet, samtidig som de forsøker å avdekke hva som egentlig skjedde med Harrys far.

Kort tid etter Harry kommer hjem, møter han en mystisk ung kvinne som heter Grace McGowan. Selv om hun hevder å være ny i nabolaget, begynner Harry å mistenke at Grace kanskje ikke er fullstendig fremmed for familien hans. Men hun er ikke den eneste attraktive kvinnen som er interessert i Harry. Alice legger også an på ham, på en fristende og seksuell måte. Harry er betatt av begge kvinnene, men føler på en stadig økende frykt – frykt for at kvinnene bærer på en farlig – og dødelig – hemmelighet.

Til toppen

Andre utgaver

Alle disse vakre løgnene
Bokmål Innbundet 2019
Alle disse vakre løgnene
Bokmål Ebok 2019
Alle disse vakre løgnene
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Anmeldelser Alle disse vakre løgnene

«Den dyktige fortelleren får leserne til å tro på historien, og drar dem så dypt inn i historien at trangen til å haste videre, forsvinner. […] Med Alle disse vakre løgnene viser Swanson at han er god i gamet […] levende karakterer i et fascinerende univers.» Thriller Books Journal

Thriller Books Journal

«Peter Swansons Alle disse vakre løgnene er en klassisk krim, i mørke omgivelser på kysten av Maine.»

The Guardian

«Det er flere vendinger og overraskelser underveis .... Alle disse vakre løgnene er karakterdrevet og psykologisk dyp .... Et solid og spenningsfylt verk.»

Mystery & Detective Fiction Reading List

«Swansons fjerde psykologiske thriller er en gripende utforskning av villfarelser og svik […]»

Booklist

«Leseren som elsker spenning, vil fortære denne herlige, tvetydige fortellingen som er full av vendinger, lyst, grådighet og uærlighet.»

Library Journal

«Peter Swanson har etablert seg som nåtidens mester i spenningsromaner.»

Otto Penzler, prisvinnende forfatter

"I tillegg til å vere uhyre velskriven, er boka lettlest, raffinert og overraskande intelligent, sjølv med såpass enkle komponenter. Med andre ord: ein veldig vellukka thriller!"

Elise Cathrin Dalsbotten Solvåg, elisecathrin.com

Til toppen

Om forfatter

Peter Swanson debutroman Den tikkende kvinnen (Orig tittel: The Girl with a Clock for a Heart) fikk stor internasjonal oppmerksomhet da den kom i 2014. De som fortjener det (The Kind Worth Killing) kom året etter, og var første bok ut på norsk (2016). Alle disse vakre løgnene kom i 2019.

Swanson bor i Somerville i Massachusetts.

Bøker i serien