Alene - nå igjen av Paal-André Grinderud (Nedlastbar lydbok)

Alene - nå igjen (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2021
Innleser: Grinderud, Paal-André
Spilletid: 4:09
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202740856
Kategori: Biografier
Omtale Alene - nå igjen

Paal-André Grinderud ble landskjent da han i 1991 sto frem og fortalte historien om sin vanskelige oppvekst med den alkoholiserte moren, Wanda. Da han var bare ti år, døde faren hans av hjerteinfarkt. Moren Wanda havnet i bunnløs sorg, og alkoholen ble etter hvert mer sentralt i Wandas liv enn omsorgen for barna. Da Paal-André var 16, mistet han også moren. Til tross for sitt vanskelige utgangspunkt, klarte løvetannbarnet seg. Han er i dag forfatter og foredragsholder, og ikke minst er han samfunnsdebattant og en viktig talsperson for barn av foreldre med rusproblemer.

Foto omslag: Rolf Nykmark

Til toppen

Flere bøker av Paal-André Grinderud:

Om forfatter

Paal-André Grinderud (f. 1962) utga i 1992 Alene nå igjen, om å vokse opp som barn av en alkoholisert mor. Boken avstekom et ras av henvendelser til forfatteren og han opprettet en stiftelse, som gir midler til ulike veldedige og humanitære organisasjoner og institusjoner. Han har også gitt ut Den mystiske isbreen (1994, barnebok), En magentaturkis himmel (2002), Aldri mer alene (2004), Rose (2006) og novellesamlingen Blind godhet (2008). En mor ved navn Wanda er Grinderuds sjuende bok.

Grinderud har i mange år arbeidet som kokk og har inntil nylig drevet på full tid sitt veldedige arbeid sammen med en utstrakt foredragsvirksomhet for barn og ungdom, offentlige og private instanser. Grinderud har nå avsluttet sin rolle som offisiell talsperson for barn av rusmisbrukere.