Albert Åberg tuller med tall (Innbundet)

Serie: Albert Åberg 

Forfatter:

Tor Åge Bringsværd (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 26
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Alfons bollar med siffror
Oversatt av: Bringsværd, Tor Åge
Serie: Albert Åberg
ISBN/EAN: 9788202344733
Kategori: Les - lek - lær , Populære figurer og Barnas bestevenner
Alder: 4 - 7
Omtale Albert Åberg tuller med tall

Albert Åberg tuller med tall er en morsom og leken telle- og regnebok for barn som har begynt å interessere seg for tall. Tall fins overalt: Når vi handler, lærer oss klokka eller forteller hvor gamle vi er. Her får vi være med når Albert planlegger seksårs-bursdagen sin. Vi regner på fingrene, taster telefonnummer, måler lengder, teller ned til bursdag, veksler penger og filosoferer over det merkelige tallet null. Det er kjempemorsomt å regne når man vet hvordan man gjør det! 

Mange barn kjenner Albert Åberg. Den lille gutten med det store hodet og ikke så mye hår. Albert bor sammen med faren sin i en høyblokk på et sted som kan være hvor som helst i verden. Bøkene om Albert Åberg er blant de mest kjente og leste bøkene for små barn i Norge.

Les mer om Albert Åberg.

Til toppen

Andre utgaver

Albert leter både her og der
Bokmål Innbundet 2013

Flere bøker av Gunilla Bergström:

Om forfatter

Gunilla Bergström (1942-2021) både skrev og illustrererte historiene om Albert Åberg. Hun ble født i Göteborg i 1942 og har arbeidet med rim og regler, teater, scenografi og har også skrevet Albert-viser med musikk av Georg Riedel.
Gunilla Bergström har blitt hedret med et tyvetalls priser, bl.a. Elsa Beskow-plaketten i 1979, Astrid Lindgren-prisen i 1981, Svenska Akademiens Schullströmska prisen for barne- og ungdomslitteratur i 2006 og Emilprisen til Astrid Lindgrens minne i 2011. Hun hadde stol nummer 12 i Svenska Barnboksakademin 1997-2013.

Bøker i serien