Albert Åberg - de tre første historiene (Innbundet)

Serie: Albert Åberg 

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 78
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Alfons Åberg - de tre första berättelserna
Oversatt av: Bringsværd, Tor Åge
Serie: Albert Åberg
ISBN/EAN: 9788202423995
Alder: 3 - 8
Omtale Albert Åberg - de tre første historiene
I denne boken har vi samlet de tre første historiene om Albert Åberg! En historie om å ikke ville legge seg, en historie om å låne verktøykassen (men ikke sagen!), og en historie om å bare skulle gjøre litt til før man går til barnehagen.

Boken inneholder God natt, Albert Åberg, Du er en luring, Alberg Åberg og Heng i, Albert Åberg.

Albert Åberg er av og til vrang, og av og til er han snill. I kveld er han vrang - han vil ikke sove! "Snille pappa, les et eventyr!", ber han.

"Får jeg ha verktøykassen?" spør Albert. "Mmm", sier pappa, "men pass deg for sagen." Når pappaer vil være i fred, bryr de seg ikke så nøye om hva man gjør. I dag er det slik. Albert henter verktøykassen. Men hva skal han bygge?

"Albert! Kom nå, klokken er mye", roper pappa fra kjøkkenet. "Nå må vi gå til barnehagen!" "Ja, jeg kommer", sier Albert, "jeg skal bare ..."

Til toppen

Flere bøker av Gunilla Bergström:

Om forfatter
Gunilla Bergström både skriver og illustrerer historiene om Albert Åberg. Hun er født i Göteborg i 1942 og har arbeidet med rim og regler, teater, scenografi og har også skrevet Albert-viser med musikk av Georg Riedel.
Gunilla Bergström har blitt hedret med et tyvetalls priser, bl.a. Elsa Beskow-plaketten i 1979, Astrid Lindgren-prisen i 1981, Svenska Akademiens Schullströmska prisen for barne- og ungdomslitteratur i 2006 og Emilprisen til Astrid Lindgrens minne i 2011. Hun har stol nummer 12 i Svenska Barnboksakademin.
Bøker i serien