Agatha Christie (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2001
Antall sider: 124
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Agatha christie
ISBN/EAN: 9788202210991
Omtale Agatha Christie
Levende og spennende biografi for ungdom om den store krimdronningen, Agatha Christie. Hilde Hagerup beskriver hennes barndom, oppvekst og miljø og livet som verdensberømt forfatter.

Da Agatha Christie hadde blitt en verdensberømt forfatter hendte det at hun fikk brev som hadde følgende adresse på konvolutten:

Fru Agatha Christie, Krimdronningen, Storbritannia.

Så kjent var hun. Agatha Christie skrev om smarte mordere og om enda smartere detektiver. Bøkene hennes er fulle av mistenkelige personer, farlige situasjoner og har alltid en overraskende slutt. I denne boken følger vi Agatha Christie gjennom barndom og ungdom, hennes to ekteskap, eventyrlige reiser og et mystisk forsvinningsnummer. Dessuten får vi høre om mange av de bøkene hun skrev.

Hvis du allerede er hekta på Agatha Christie kan du glede deg til denne boka.

Hvis du ikke er hekta, vil du bli det når du har lest den.

Til toppen

Flere bøker av Hilde Hagerup:

Om forfatter

Hilde Hagerup er forfatter i undervisningsstilling ved Norsk barnebokinstitutt. Hun debuterte som forfatter i 1998 med ungdomsboka Bølgebiter, og har senere skrevet en rekke prisbelønte bøker for barn, ungdom og voksne. Sammen med faren Klaus og søsteren Hanne skrev hun TV-serien Snøfall for NRK Super (2016). Senere var hun med å bearbeide Snøfall til en teaterforestilling for Oslo Nye Teater (2018). I 2018 kom biografien Som hennes dager var om forfatteren Anne Karin Elstad. Hagerup er oversatt til en rekke språk. Hun har lang erfaring som formidler til barn, ungdom og voksne både i og utenfor Den kulturelle skolesekken.