Å være Kjersti (Innbundet)

Serie: Kjersti 2

Forfatter:

Katarina Strömgård (Illustratør) Nina Aspen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 184
Illustratør: Strömgård, Katarina
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Att vara Kerstin
Oversatt av: Aspen, Nina
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202649838
Kategori: Romaner for barn
Alder: 6 - 9
Omtale Å være Kjersti

Kjersti er sju år og liker ikke at ting forandrer seg. Som å få en ny lærer og at mamma har klippet håret i en rar frisyre bare fordi hun fyller førti år. Mammaen til Gunnar sier dessuten at de kanskje skal flytte tilbake dit de bodde før. Men Kjersti har jo akkurat vent seg til å ha en venn i nabohuset!

På skolen er det mange som snakker om skilsmisser og Kjersti blir urolig. Tenk om mamma ikke kommer hjem fra jenteturen til Mallorca og tenk om Kjersti må flytte, slik som Fatima måtte? Hvorfor kan ikke alt være som vanlig?

Kjersti vikler seg inn i situasjoner som får leseren til å vri seg og holde for øynenee. Men alt løser seg heldigvis til slutt.Begge bøkene om Kjersti er fantastiske bøker om livet, venner og hverdagen når man er 7 år.

Les også Det fine med Kjersti.

Til toppen

Andre utgaver

Å være Kjersti
Bokmål Ebok 2020
Å være Kjersti
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Helena Hedlund:

Anmeldelser Å være Kjersti
"Helena Hedlund formidler mye av hvor vanskelig det kan være å vokse opp, men aller mest formidler hun gleden i å oppdage verden når man er barn. Bøkene om Kjersti er perler i bokfloden."Lotta Olsson, Dagens Nyheter (Sverige)

Til toppen

Om forfatter
Helena Hedlund (f. 1978) er en svensk forfatter, dramatiker og skuespiller. Det fine med Kjersti er hennes debutroman. For romanen fikk hun Den svenske forfatterforeningens debutantpris.
Bøker i serien