Å leve i pakt med Moder Jord av Grethe Nordhelle og Ujagar Singh Sakhi (Ebok)
Ebok

Å leve i pakt med Moder Jord (Ebok)

Integral terapi

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.12 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202702984
Kategori: Helse og psykisk helse og Sjel, Kropp, Sinn
Omtale Å leve i pakt med Moder Jord

Mennesket er en del av naturen. Vi er helt avhengig av den. Fjerner vi oss for mye fra dens vilkår og premisser, skaper vi en ubalanse – i naturen, i samfunnet og ikke minst i oss enkeltindivider.
Hvordan kan vi fungere på en helhetlig måte – både fysisk, psykisk og spirituelt – i relasjon til våre nære omgivelser og til storsamfunnet?

Å leve i pakt med Moder Jord har som mål å være et supplement – og en motvekt – til kunnskapsutviklingen i vårt spesialiserte samfunn. Jo mer fragmentert samfunnet blir, desto større behov er det for at flere blir opptatt av helhetstenkning og forståelse. En helhetlig kunnskapsutvikling er mangelvare i det moderne samfunn påstår forfatterne. Integral terapi tilbyr her et viktig bidrag – ved å se på helheten i menneskets fysiske, psykiske, miljømessige og spirituelle utviklingsprosess.

Til toppen

Andre utgaver

Å leve i pakt med Moder jord
Bokmål Innbundet 2021
Om forfatter

GRETHE NORDHELLE

var advokat i en del år, før hun utdannet seg som psykolog og har praktisert som terapeut, mekler og psykologisk rådgiver i nesten 25 på Integral Psykologisk Institutt As. I mange år var hun ansatt på en høgskole hvor hun hadde hovedansvaret for psykologiundervisningen, samt grunnla og drev en videreutdanning i konflikthåndtering på masternivå. Hun har bred forelesningserfaring fra Norge og utlandet og har gitt ut mange fagbøker alene, og sammen med andre. Hun er den andre hovedlæreren på utdanning til integral terapeut. Se mer om utdanningen og deres virksomhet på www.nordhelle.no

U.S. SAKHI er utdannet fra lærerhøgskole i India, hvor han underviste i noen år. Etter 1 1/2 års reise fra India til Europa med opphold i mange land for dialog om eksistensielle tanker om livet ved religiøse institusjoner og utdanningsinstitusjoner, kom han til Norge i 1971. Han er cand. polit (sosialpedagog) fra UiO, var grunnlegger og daglig leder av Kilden Aktivitetssenter for stoffmisbrukere i Skedsmo kommune i nesten 30 år. I noen år var han også psykologisk rådgiver for Psykisk Helsevern i Skedsmo kommune, før han sammen med Grethe Nordhelle etablerte for snart 25 år siden Integral Psykologisk Institutt As hvor han er psykologisk rådgiver og en av hovedlærerne på en deltidsutdanning som integral terapeut. Sakhi og Grethe har gitt ut to fagbøker tidligere sammen, både om arbeidet på Kilden og en bok om eksistensiell angst. Han har en uvanlig dyp forståelse om menneskets eksistens.