50 fordeler med å passere 50 (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202597641
Kategori: Helse
Omtale 50 fordeler med å passere 50

Vi vet mye om det som blir verre med alderen. Ikke fullt så ofte snakkes det om alt som blir bedre. Hva om det å passere 50 er bedre enn å være ung? Hva om det er best av alt? Niels Chr. Geelmuyden, som selv er i 50-årene, skriver med humor og varme om hva vi kan glede oss til når vi har passert 50, basert på forskning og egne og andres erfaringer.
Middagshøyden er et langt bedre sted å være enn de fleste tror, er hans konklusjon.

Her er noe av det du kan se frem til når du har passert 50:

  • bli sjeldnere forkjølet
  • bli en bedre konfliktløser
  • bli mer positiv og balansert
  • bli mer empatisk
  • bli mer utholdende

45 andre fordeler finner du i denne gledessprederen av en bok.

Jeg vet ikke hva som er den ideelle alder i livet, men jeg er sikker på at det beste er å gjøre sin nåværende alder så ideell som mulig.
Niels Chr. Geelmuyden

Til toppen

Flere bøker av Niels Christian Geelmuyden:

Om forfatter

Niels Chr. Geelmuyden er statsviter, journalist og forfatter. Særlig kjent er han for sine portrettintervjuer. Han har også gjennom en årrekke vært kåsør i radioen, foredragsholder ved journalistutdanningen og arrangør av egne skrivekurs. Geelmuyden har mottatt flere ærespriser for sin skriving, blant annet Gullpennen, Fritt Ords Honnør og Vestfolds Litteraturpris. De siste årene har han vært en viktig premissleverandør i ernæringsdebatten gjennom sine kritiske bøker om produksjon av mat og drikke, blant annet bestselgerne Sannheten på bordet og Sannheten i glasset, med over 25 000 solgte eksemplarer. I mai 2017 fikk han sølv i Gourmand Cookbook Award for kokeboken Sunnheten på bordet, som han har skrevet sammen med René Zografos.