40 av Cille Biermann (Ebok)
Ebok

40 (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2010
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.71 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202328481
Kategori: Samfunn og debatt
Omtale 40

Hvorfor er det ingen som lager virkelighetsfjernsyn med førtiåringer? Her henger vi og dingler et sted mellom ”Idol” og ”Eldrebølgen” og er tydeligvis hverken unge og spennende nok eller gamle og interessante nok. Selv higer vi etter å tilhøre den første gruppen, blir stadig minnet om at vi er passé, og får en snikende bekreftelse på at det er for sent. Toget er gått. Hele linjen er faktisk nedlagt. Mens vi står igjen på perrongen med førtiårskrisen.

Cille Biermann funderer omkring det å runde de førti, og hun gjør det med stort vidd. Samtalerparter har hun hatt i Trond Berg-Evensen, Inga Bostad, Dag O Hessen, Thomas Hylland-Eriksen, Jørgen Lorentsen, Ken Purvis, Åsa Rytter-Evensen, Finn Skårderud, Ola Gaute Aas Askheim. Fra sine faglige ståsted betrakter de førtiåringen i dag - psykologisk og biologisk, kulturelt og historisk.
Forfatteren selv påberoper seg ikke å være spesialist på annet enn å ha passert 40-tallet. Det har hun et alvorlig forhold til. I tillegg et utpreget humoristisk. En munter og treffende bok for alle på 40 - og deromkring.

Til toppen

Andre utgaver

40
Bokmål Innbundet 2003
Om forfatter

Cille Biermann er journalist. Det første journalistoppdraget hun fikk var å dekke et møte mellom de norske handelskammerne. 19 år gammel, iført snekkerbukse og tresko, hadde hun ett eneste spørsmål på blokken: "Hva er egentlig et handelskammer?" Hun ble aldri næringslivsjournalist. Derimot ble det kultur- og featurejobber i aviser, magasiner, blader og NRK.