4. juli av James Patterson (Ebok)
Ebok

4. juli (Ebok)

Forfatter:

Truls Holst Kopperud (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.2 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: 4th of July
Oversatt av: Kopperud, Truls Holst
ISBN/EAN: 9788202422127
Kategori: Krim
Omtale 4. juli

Etter en dramatisk biljakt gjennom San Franciscos gater, tvinges Lindsay til å ta en rask avgjørelse. Hun skyter to unge mennesker i selvforsvar, og da familien deres saksøker legges framtiden hennes i hendene til den ferske advokaten Yuki Castellano.
For å slippe unna kaoset fram mot rettssaken, låner Lindsay søsterens hus i pittoreske Half Moon Bay. Den lille byen er imidlertid ikke fullt så idyllisk som den ser ut, og det tar ikke lang tid før Lindsay står midt oppe i en ny drapsetterforskning.
Samtidig går dagene ubønnhørlig mot rettssaken, og jentene i Women’s Murder Club støtter nok en gang opp om hverandre.

James Patterson (f.1947) er en av verdens mestselgende forfattere, med rekordhøye 75 titler på New York Times’ bestselgerliste, hvorav 49 også har vært #1 på hardcoverlisten. Han har solgt mer enn 260 millioner bøker på verdensbasis.

«En pirrende fjerde bok i serien om Women’s Murder Club … Heroisk detektivarbeid, et stødig og gripende plot og 146 kjappe kapitler byr Pattersons fanskare på den reneste spenningseuforien.» - Publishers Weekly

«Patterson har haugevis av overraskelser på lager, og historien holder høyt tempo.» - The BookHaven.net

«Patterson er en stor forteller, og hvis du ser etter en lettlest spenningshistorie i sommer så er 4. juli riktig valg.» - Reno Gazette-Journal

“En gripende spenningsroman du ikke kan legge fra deg når du først har begynt å lese ... Ta med deg denne.» - EdgeBoston.com

Til toppen

Om forfatter

James Patterson er en av verdens mestselgende forfattere av i dag, og flere av bøkene hans er blitt filmatisert, bl.a. Dødskysset (Kiss the Girls). Han bor i Palm Beach County i Florida sammen med sin kone og deres sønn.

”Da jeg var liten, bodde familien min på landet, og det var ingen andre små barn der. Så jeg pleide å streife rundt i skogen og leke for meg selv. For å underholde meg selv fortalte jeg meg selv historier.

Mens jeg studerte på universitetet, hadde jeg jobb jobb som nattevakt på et psykiatrisk sykehus. Da utviklet jeg en glupende appetitt på bøker. Det var på den tiden jeg begynte å skrive selv, og fem år senere fikk jeg min første roman utgitt.”

”Av og til blir bøkene mine kritisert fordi de ikke er realistiske. Da ser jeg for meg et menneske som står foran et bilde av Picasso eller Chagall og sier: ’Det der er ikke mye realistisk.’ Jeg tror ikke kunstnerne hadde ’realistisk’ i tankene da de malte. De bøkene jeg skriver er ikke ment å være realistiske eller virkelighetstro: De er mareritt. Mareritt jeg har om hvordan verden kan bli.”