27 grader på stranda (Innbundet)

Serie: Løve pluss 

Forfatter:

Annlaug Auestad (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 72
Illustratør: Auestad, Annlaug
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202363345
Alder: 9 - 12
Omtale 27 grader på stranda

Pølsa er like irriterende som før, og Lars er minst like forelsket i Live. Og Live, hun er minst like vakker som før. Det er sommer og sol, og Lars er så forelsket at han ikke vet hvor hans skal gjøre av seg ...

27 grader på stranda er en skikkelig sommerferiebok. Forelskelse og vennskap, vist fram gjennom hverdagslige og sommerlige scener i skjærgården. Boka er en frittstående oppfølger til Pølseidioten (2007).

Til toppen

Flere bøker av Bjørn Arild Ersland:

Anmeldelser 27 grader på stranda

"Bøker for gutter med forelskelse som tema, er ikke hverdagskost, så ta godt vare på denne lille godbiten. Ersland skriver lettlest og enkelt om alle misforståelser, uhell og bekymringer som kan ramme gutter den aller første gangen de faller for ei jente."

Ingeborg Marie Jensen, Stavanger Aftenblad

Til toppen

Om forfatter

Bjørn Arild Ersland (f. 1965) er opprinnelig fra Mandal, nå bosatt i Stavanger. Han har skrevet en rekke kritikerroste barnebøker. Mest kjent er han for sine bilde- og faktabøker. Ersland har gjentatte ganger blitt nominert til priser for disse, bl.a. var han i 2011 nominert til Brageprisen for Gjøken. I 2009 mottok Ersland Skolebibliotekarprisen.

Bøker i serien