10 tips om helse (Heftet)

Få det bedre og lev 10 år lenger

Forfatter:

Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 136
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Må bättre och lev 10 år längre
Oversatt av: Jahr, Mette-Cathrine
ISBN/EAN: 9788202579593
Kategori: Helse og psykisk helse og Trening og sunn livsstil
Omtale 10 tips om helse

I denne lettleste boken får du en oppsummering av all forskning om helse og 10 tips for hvordan du kan forbedre din helse, føle deg bedre og leve lenger. Livslengden og helsen påvirkes av livsstilen din, det er altså du som styrer og ikke genene. Jo flere sunne vaner du har, jo flere friske år kan du regne med å få. Med disse 10 enkle levereglene kan du få et lengre og bedre liv.

Til toppen

Andre utgaver

10 tips om helse
Bokmål Ebok 2018
10 tips om helse
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
Anmeldelser 10 tips om helse

Den svenske legen og forfatteren Bertil Marklund har skrevet om hvordan du kan være med på å påvirke lengden på livet ditt. Han mener at 25 prosent tilskrives dine gener, mens livsstilen din har ansvar for 75 prosent! Marklund mener det handler om å ta opp kampen mot betennelser som kan bli kroniske – og som igjen øker risikoen for demens, kreft og blodpropp. Boken 10 tips om helse – Få det bedre og lev 10 år lengre er vitenskapelig, men gir forklaringer, bakgrunn og konkrete tips for å ta fatt.

Åshild Breian, Tara

Til toppen

Om forfatter

Bertil Marklund er lege, forsker, forfatter og professor i generell medisin. Han har arbeidet som lege i mer enn 40 år. Han har legeutdannelsen sin fra Gøteborgs universitet, der han arbeider som professor. Han bor sammen med sin kone i Vänersborg i Sverige.