Blå horisont Wilbur Smith

Blå horisont

Wilbur Smith

annen utgave skaffes
kr 349,-
Utgivelsesdato:
16.09.03
ISBN:
9788202222475
Språk/målform:
Bokmål
Innbinding:
Innbundet
Originaltittel:
Blue Horizon
Antall sider:
656

"Blå horisont" er nok en fantastisk roman fra Wilbur Smiths hånd, en roman om hat og kjærlighet, hevn og hensynsløshet.

I sin niogtyvende roman går Wilbur Smith igjen tilbake til det sørlige Afrikas eventyrlige historie. Og igjen er det Courtney-familiens stridbare medlemmer som driver handlingen. Brødrene Tom og Dorian Courtney har fulgt sine forgjengeres tradisjoner og erobret nye territorier ved hensynsløs kamp og grenseløs dristighet. Fra Kapp det gode håp fortsetter deres etterkommere tradisjonen. Nyetablerte handelskompanier ved kysten, rykter om fantastisk natur og myldrende dyreliv lokker dem til nye fremstøt, nye konfrontasjoner. I et siste oppgjør står Courtney-mennene overfor andre erobrere, like maktsyke som de selv, men med en drivkraft som henter energi fra andre, ukjente kilder. Det gir duellen og nærkampen andre, uforutsigbare dimensjoner

Wilbur Smith er født i Zimbabwe I 1933. Med sine nå 29 romaner rangerer han som en av verdens mest leste og populære forfattere. Han er bosatt i Sør-Afrika, men tilbringer mye av sin tid på storviltjakt, på eksotiske øyer eller i London, eller på reise for å gjøre undersøkelser til neste bok.

Orig.tittel: Blue Horizon       

Oversatt av Henning Kolstad

Anmeldelser:

"Blå horisont er en fascinerende roman - en blanding av det realistisk sett mulige og et konglomerat av fantasifulle, eventyrlige innfall en spennende fiksjon rommer."
Jon Terje Grønli, Gjengangeren
Les hele anmeldelsen

Forfatter/bidragsytere


Andre utgaver